kokos limoen havermoutpap
lunch, ontbijt, recepten

Kokos limoen havermoutpap

Havermoutpap, ik kan er geen genoeg van krijgen! Zelfs in de zomer kan ik dit warm eten. Overigens varieer ik dit wel met de koude variant op extreem hete dagen, zoals de overnight oats met aardbeien.

De combinatie met kokos en limoen is heerlijk fris. Mocht je geen limoen in huis hebben, maar wel citroen, dan kan je deze smaken ook prima combineren. Ik gebruik in het recept kokoswater, maar zou je ook kunnen vervangen door een andere (plantaardige) melk.

Het recept voor deze havermoutpap is perfect als ontbijt, maar kan je ook eten als lunch. Enjoy!

CategorieontbijtMoeilijkheidMakkelijk

Aantal1 Serving
Bereidingstijd10 mins

Ingrediënten per persoon:
 200 ml kokoswater (of kokosdrink)
 50 gram havermout
 15 gram kokosrasp
 sap van een halve limoen
Topping
 kokoschips (of kokosrasp)

Bereiding
1

Warm het kokoswater op in een pan. Het mag niet koken.

2

Voeg vervolgens de havermout en kokosrasp toe. Zet het vuur lager en blijf regelmatig roeren.

3

Halveer de limoen, pers het sap uit en voeg dit toe aan de pap.

4

Wanneer de pap de juiste dikte heeft doe je de pap in een schaaltje of kom.

5

Doe de kokoschips erbij al topping. En aanvallen maar!

Ingrediënten

Ingrediënten per persoon:
 200 ml kokoswater (of kokosdrink)
 50 gram havermout
 15 gram kokosrasp
 sap van een halve limoen
Topping
 kokoschips (of kokosrasp)

Bereiding

Bereiding
1

Warm het kokoswater op in een pan. Het mag niet koken.

2

Voeg vervolgens de havermout en kokosrasp toe. Zet het vuur lager en blijf regelmatig roeren.

3

Halveer de limoen, pers het sap uit en voeg dit toe aan de pap.

4

Wanneer de pap de juiste dikte heeft doe je de pap in een schaaltje of kom.

5

Doe de kokoschips erbij al topping. En aanvallen maar!

Kokos limoen havermoutpap
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply