Havermoutpap, ik kan er geen genoeg van krijgen! Zelfs in de zomer kan ik dit warm eten. Overigens varieer ik dit wel met de koude variant op extreem hete dagen, zoals de overnight oats met aardbeien.
De combinatie met kokos en limoen is heerlijk fris. Mocht je geen limoen in huis hebben, maar wel citroen, dan kan je deze smaken ook prima combineren. Ik gebruik in het recept kokoswater, maar zou je ook kunnen vervangen door een andere (plantaardige) melk.
Het recept voor deze havermoutpap is perfect als ontbijt, maar kan je ook eten als lunch. Enjoy!
Warm het kokoswater op in een pan. Het mag niet koken.
Voeg vervolgens de havermout en kokosrasp toe. Zet het vuur lager en blijf regelmatig roeren.
Halveer de limoen, pers het sap uit en voeg dit toe aan de pap.
Wanneer de pap de juiste dikte heeft doe je de pap in een schaaltje of kom.
Doe de kokoschips erbij al topping. En aanvallen maar!
Ingrediënten
Bereiding
Warm het kokoswater op in een pan. Het mag niet koken.
Voeg vervolgens de havermout en kokosrasp toe. Zet het vuur lager en blijf regelmatig roeren.
Halveer de limoen, pers het sap uit en voeg dit toe aan de pap.
Wanneer de pap de juiste dikte heeft doe je de pap in een schaaltje of kom.
Doe de kokoschips erbij al topping. En aanvallen maar!
No Comments