Over Mij

Geboren in de zomer van 1986.

In de afgelopen jaren ongeveer 60 kilo afgevallen.

Zo ben ik een pindakaas-addict, maak je mij blij met een grote kop thee en houd ik enorm van muziek. Met name metal, ook daar zal je met regelmaat iets op mijn blog kunnen vinden.

Sporten was iets wat ik als kind zijnde veel deed. Meestal voetbalde ik met de jongens, als enig meisje, na schooltijd op een groot grasveld in de wijk waar ik opgroeide. Voetbal is overigens nog wel iets dat ik volg, voornamelijk vrouwenvoetbal, maar inmiddels langs de lijn met een camera.

Afvallen is voor mij makkelijk geweest, misschien wel iets te makkelijk. Maar hoe meer ik afviel hoe beter ik in mijn vel zat. Nu is het voor mij tijd om de juiste balans te vinden en op gewicht te blijven.

Na de vele vragen die ik kreeg over mijn voeding en leefstijl ben ik dan deze blog gestart om dit met meerdere mensen te kunnen delen. Ik hoop dat ik jou als lezer kan motiveren om te streven naar een gezonde leefstijl dat bij jou past.

Nathalie

Omdat ik regelmatig de vraag krijg met welke camera en lenzen ik mijn foto’s maak, heb ik hieronder een opsomming gemaakt:
Nikon D700
Nikon AF-S 50mm F/1.4G
Nikon AF-S 105mm f/2.8G ED IF VR Micro