kiwi spinazie smoothie
recepten, smoothie, tussendoortje

Kiwi spinazie power smoothie

Wist je dat kiwi’s meer vitamine C bevatten dan een sinaasappel?
Kiwi’s zijn gezond. Meestal heb ik de groene variant, maar zo af en toe wil ik ook de gele variant kopen. Kiwi’s zijn klein, maar zitten boordevol vitamine C. En laat dat nu een geweldige combinatie zijn met ijzerrijke producten.

Jarenlang is mijn ijzergehalte extreem laag geweest en dus ook mijn energie. Ik kreeg in mijn jeugd diverse medicijnen, maar niets hielp. Door meer ijzerrijke producten te gaan eten met de juiste combinatie voeding heb ik nu veel meer energie en voel ik mij fitter. En de bloedwaarden liegen er niet om!

De groene kiwi bevat weliswaar iets meer vezels, maar de gele kiwi (Sungold) is daarentegen iets zoeter. Dus perfect te combineren in een smoothie.
Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een sinaasappel, maar dat vind ik minder lekker in een smoothie. Daarom deel ik nu met jullie mijn kiwi spinazie power smoothie. Fris en fruitig door de limoen en gele kiwi.

Vind je het niet zoet genoeg? Voeg dan eventueel een halve banaan of een beetje honing toe. Enjoy!

CategoriesmoothieMoeilijkheidMakkelijk

Aantal1 Serving
Bereidingstijd2 mins

Ingrediënten per persoon:
 1 Sungold Jumbo kiwi (ca. 140 gram)
 75 gram verse spinazie
 200 ml water
 sap van 1/2 limoen

1

Doe alle ingrediënten in de blender en mix totdat het geheel glad is.

Ingrediënten

Ingrediënten per persoon:
 1 Sungold Jumbo kiwi (ca. 140 gram)
 75 gram verse spinazie
 200 ml water
 sap van 1/2 limoen

Bereiding

1

Doe alle ingrediënten in de blender en mix totdat het geheel glad is.

Kiwi spinazie power smoothie
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply